İLK BAKIŞTA DURKAR HALI

1998 yılında Gaziantep’te üretim faaliyetlerine başlayan DURKAR HALI TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, kendi bünyesinde 600 aktif çalışanı ile 5. Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet vermektedir.

Halı pazarında yenilikçi ve vizyoner bir bakış açısına sahip olan Durkar Halı; deneyimli ekibi, güçlü finansal yapısı ve kurumsal kültürüyle müşteri ihtiyaçlarına odaklanmayı ve çözüm ortağı olarak çalışmayı benimsemektedir.

Gelişen ve değişen pazar taleplerine uyum sağlayan firmamız; faaliyetlerini sosyal duyarlılık prensiplerinden ödün vermeden sürdürmektedir.

Sektör gücünü, yılların getirdiği tecrübeden alan Durkar Halı; Ar-Ge, tasarım anlayışı ile inovatif gelişmenin ışığında, birçok ulusal ve uluslararası markaya üretim yapmaktadır. 

                                HAKKIMIZDA

PP Heatset, Akrilik, Frize, Polyester, Viskon iplikler ile zengin bir renk ve desen yelpazesine sahip olan firmamız farklı kalitede ve sınırsız ebat çeşitliliği ile müşterilerinin ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahiptir. Ayrıca kendi bünyesinde bulunan tesislerinde iplik üretimi konusunda da faaliyet göstermekte ve 750 ton/ay Polipropilen Heatset iplik üretimi yapmaktadır.

Durkar Halı, ISO 9000 standartlarını benimsemekte ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi kapsamında çalışmalarına yön vermektedir. Durkar Halı ürünlerinin çevreye ve sağlığa zararlı olmadığını belgeleyen STANDARD 100 by OEKO-TEX sertifikasına sahiptir.

we sell to

the world

Exporting 80% of its production, DURKAR mostly exports to Saudi Arabia, U.A.E. Such as Kuwait, Libya, Morocco, Tunisia, Mauritania, South Africa, Israel, Palestine, Pakistan, Greece, Russia, Poland, Germany, England, Italy, France, USA, Australia, Kazakhstan, Kosovo, Denmark, Canada, China, Uzbekistan to countries.