GİZLİLİK POLİTİKAMIZ

DURKAR HALI, müşteri memnuniyetine ve güvenliğine verdiği önem sebebiyle, web sitemizde vermiş olduğunuz bilgilerin gizliliğini korumak amacıyla bilgisayar bağlantılı olarak DURKAR HALI tarafından toplanan Kişisel Verilerinizin güvenliğini ve gizliliğini sağlamak için güvenli veri ağlarının yanı sıra endüstri standartlarında güvenlik duvarı ve veri koruma uygulamaları kullanmaktayız. Kişisel Verilerinizin

DURKAR HALI tarafından işlenmesi sırasında, bilgilerin kaybolmasını, kötüye kullanılmasını, açıklanmasını, değiştirilmesini, yok edilmesini; bu bilgilere izinsiz erişimi önleyecek biçimde yüksek düzeyde önlemler almaktayız.

İşbu Gizlilik Politikası ("Politika"), üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. DURKAR HALI çerez politikası İşbu Politika’nın ayrılmaz parçasıdır.

İşbu Politika’nın amacı, www.durkarcarpet.com internet sitesi ile işletilmesi sırasında Platform ziyaretçileri ("Veri Sahibi" olarak anılacaktır) tarafından, Veri Sahibi’nin Platform’u kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

 

YÖNETİM KURULU BAŞKANI